Промоция!

SAN – Zinc Magnesium Aspartate

35.00 лв. 32.00 лв.

Zinc Magnesium Aspartate има уникална и добре познатa комбинация от ключови витамини и минерали, които могат да спомогнат за увеличаване на нивата на тестостерон.

Описание

SAN – Zinc Magnesium Aspartate

ПОДОБРЯВА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ТЪКАНИТЕ И СЛЕД-ТРЕНИРОВЪЧНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ:

–  Намалява времето за възстановяване*

–  Увеличава възстановяването на мускулната тъкан*

–  Увеличава енергията и производителноста*

–  Поддържа здравословнияелектролитенбаланс*

SAN – Zinc Magnesium Aspartate.

Способността за бързо възстановане от висока интензивност и изтощителна дейност е нещо, което атлети от всички спортове са търсят. Намаленото време за възстановяване означава повишена производителност, а това е Светия Граал за всички спортисти.

Zinc Magnesium Aspartate има уникална и добре познатa комбинация от ключови витамини и минерали, които могат да спомогнат за увеличаване на нивата на тестостерон. Още по-важно от това е способността на тази синергична смес, да увеличи скоростта, с която можете да се възстановитe от интензивна дейност, и той го прави, докато спите, смесвайки естествените ритми на рекуперативните функции на тялото ви.

Цинкът в Zinc Magnesium Aspartate играе ключова роля в клетъчния растеж и възстановяването на тъканите, така че това помага за възстановяването на мускулите след индуцирано увреждане породено от тренировка. Специфичното съчетание на магнезий е известно със своята роля на основен ATP-производител, мускулната контракция и поддържането на подходящ баланс на електролити. Това означава, че може да се увеличи производството и сила енергия, като същевременно подпомага хидратацията, коетое важна част от клетъчната експанзия и растеж. Витамин B6 е последната част от този трифект възстановителен процес, тъй като подобрява усвояването на цинк и магнезий, предоставящ максимална утилизация.

Начин на употреба: Приемайте по 3 капсули веднъж дневно. Най-добре е да приемате Вашата доза 30-60 минути преди лягане. За оптимални резултати, избягвайте приема Zinc Magnesium Aspartateс храна или добавки, съдържащи калций.

0

Your Cart