Промоция!

SAN – Vitamin D3 180 капсули

20.00 лв. 18.00 лв.

SAN – Vitamin D3 доставя на организма ви препоръчваните нива на този ключов витамин в силно-усвоима форма  – течна гел-капсула. Витамин D обикновено се набавя от храната или произвежда  от кожата в следствие от ултравиолетовите лъчи на слънцето.

Описание

SAN – Vitamin D3 доставя на организма ви препоръчваните нива на този ключов витамин в силно-усвоима форма  – течна гел-капсула. Витамин D обикновено се набавя от храната или произвежда  от кожата в следствие от ултравиолетовите лъчи на слънцето. Въпреки това, не е гаранция, че вие ще може да си набавите необходимите количества по тези два начина.

Витамин D3 всъщност е единственият витамин, който организмът може да произвежда под въздействие на слънчевата светлина. Освен всичко останоло Витамин D3 е едно от най-полезните подхранващи вещества, подобряващо общото здравословно състояние и е най-предпочитаната форма на витамин D, предназначена специално за бебета и малки деца.

Витамин D3 предлага широк спектър от ползи за здравето извън неговата очевидна роля за здравето на костите. Той може да окаже положително влияние върху сърцето и артериалното здраве, подпомага имунната ни система, поддържа здравословните нива на глюкозата и подпомага когнитивните функции.

Витамин D3 поддържа здравето на много от нашите органи. Неговият прием увеличава количеството калций, което оргазнимът абсорбира от кръвта като така подпомага по-лесно да се абсорбира повторно калцийят и фосфорът от червата.

Витамин D3 на компанията San Ви осигурява висока ефективност от цели  1000 IU в доза, което ще запази вашите кости силни и ще предотврати загубата на калций.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

Начин на употреба:     

1 гел капсула дневно, за предпочитане с храна.

0

Your Cart